25.9.2012

päiväkahviseuralaiset

Olen saanut kahdelta bloggaajalta tunnustuksen. Kiitos valtavasti! Lämmittää mieltä, kun kuulee, että joku näistä pienistä kirjoituksistani tykkää. 







Ensimmäisestä lappusesta on jo aikaa, sain sen Kottbyltä. Ja toisen sain Annalta. Lappuset ovat kiertäneet blogeja jo niin ahkerasti, etten niitä varsinaisesti jaa eteenpäin. Mutta listaan kuitenkin uusimpia suosikkejani.



Käyn parhaillaan yhtä verkkokirjoittamisen kurssia, ja yksi tehtävä liittyy oman verkkohistorian esittelyyn. Pohdin siinä omaa blogihistoriaani. Tehtävä olikin mukava pyrähdys menneisiin. Aivan valtava kehitys on tapahtunut vuoden 2006 jälkeen, jolloin aloitin ihan ensimmäisen blogini. Eka blogini katosi jonnekin bitteihin ja avaruuksiin. Toinen blogini on siellä edelleen olemassa. Parasta kuitenkin on, että vielä kuuden vuoden bloggailujen jälkeen todella moni blogi on yhä olemassa. Ja vähintään yhtä parasta on, että blogini kautta mieheni yritys sai alkunsa.

Nykyään lukulistallani on n. 100 blogia. Aika moni klikkautuu auki facebookin kautta, mutta yhä jumittelen vanhanaikaisesti blogilistalla. Jonain päivänä asennan listan sivupalkkiin. Keräilen ahkerasti uusia blogeja, ja varsin erilaisten teemojen alta. Tässä muutama tuore ja hyvä päiväkahviseuralainen siis:


Vastaisku ankeudelle
Elämäniloa ja pohdittavaa. Luin sen melkein yhdeltä istumalta. No, monta iltaa meni, koska historia on pitkä.

Kaikki mitä rakastin
Kaikkihan tätä lukevat. Kaunista Turkua ja elämässä eksymistä.

Kahden suora
Hauska. Osuvia löytöjä arjesta.

Kuplii
Tämäkin hauska. Täälläkin osuvia löytöjä arjesta. Itseironiaa parhaimmillaan.

Eilen tein
Bongattu Titityyn kautta. Tuoreita käsitöitä ja paljon DIY-ohjeita.

Hidasta elämää
70 000 suomalaista lukee tätä viikottain! Suosittelen.








Ei kommentteja: