8.9.2012

kevein askelin..

Varsinainen kesän jälkeinen arki alkaa minulla vasta maanantaina. Silloin suuntaan jälleen jatkamaan opintoja. Nyt kuitenkin kohteena on jotain uutta ja todella innostavaa. Heitin vanhat ajatukset romukoppaan ja lähdin kohti uutta mieltä. Hullua ja jännittävää.

Lempilaukkuuni pakkaan tärkeimmät. Läppäriä laahaan jossain nolossa kangaspussukassa. 


Uusi muistikirja on ehdoton. Tämä löytyi Akateemisesta. Kangaspäällysteet vetoavat minuun ja tämä ohitti moleskinet helpolla. Nyt opettelen uutta käytäntöä ja todella kannan muistikirjaa koko ajan mukanani. En enää hylkää sitä muutaman raapustuksen jälkeen. Tärkeä työväline siis. 


Penaali on tietysti yhtä tärkeä. Tosin sen kanssa olen ollut ihan hunningolla. Ei lyijyä, ei kumia, ei viivotinta. Jotain tylsiä vanhoja lyijäreitä ja suttaavia kuulakärkikyniä. Päivitän myös sen sisällön ensiviikolla. Liskot ovat suosikkini tällä hetkellä. Vaihtureita löytyy, jos kyllästyy.Nyt parasta on tietysti mielenkiintoiset ja kiinnostavat ja inspiroivat kirjat! Jei!


Ilman puhelinta ei pärjää enää kukaan. Omani on toiminut jo kolme vuotta, ja sillä mennään jatkossakin. Yksi kolhu on tullut ja on hassua, miten sormi aina hakee sen kohdan. Ikäänkuin jokin tarttumakohta tarvittaisiin, muutoin niin sileään versioon.


3 kommenttia:

Eloisa Bonjour kirjoitti...

Hei, iloista syksyä sinulle uuden merkeissä! Ymmärsinkö oikein, että alat ihan uutta alaa opiskelemaan, vai liippaako entistä? Minäkin olen ollut uudella polulla jo vuoden ja viihdyn!

Pauliina kirjoitti...

Alusta en sentään aloita, humanistialaa on onneksi niin helppo muokata moneen suuntaan. Katsotaan mihin tie vie :)

anna kirjoitti...

toi laukku :O ihanan näkönen :)

http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/