12.9.2012

Intoa sielulle

Innostuminen. Se on parasta mitä tiedän.
Vaikka se vie mukanaan ja keskittyminen ihan tavallisiin arkipäivän asioihin, vaikkapa jossain järjellisessä aikataulussa pysymiseen, on hyvin hankalaa.
Olen innostuvaa tyyppiä, jolloin into tarttuu voimalla ja haluan kaikkitännehetipaikalla. Mikään maltti ja kärsivällisyys eivät ole minun lajejani.Niinpä, nyt ollaan sitten tuon loistavan kirjan mehuissa. KMJ-ruokavalio! 
Voiii eiii, joku kiljuu. Ei taas joku tämnen. Mutta, haa! Käytä maalaisjärkeä, on nimensä mukaisesti järkevä. Perustuu enemmän ruokakauppavalintoihin, kuin hydraatteihin, oksidantteihin tai omegoihin. 

Niinpä innostuin sitten tuosta kirjasta ja perusruoasta. 


Kaikilla, siis ihan varmasti ihan kaikilla, on ruoka-asiat kunnossa. Hyvää ruokaa kulhossa joka päivä. Mutta, meillä se on usein tuskien vääntöä, kun ei millään keksi. Koko perhe on kyllästynyt kalakastikkeeseen ja nakkikeittoon. Ja, kun niiden syömistä aina vaan jatketaan, niin tuntuu, ettei niistä saa mitään energiaa. Sielu ei täyty. 

Meillä on ollut vaikka minkälaisia projekteja asian suhteen. Keksitään kaksi uutta lajia viikossa-projekti loppui siihen, kun meni kauppaan, eikä ollut keksinyt uutta lajia. Koko viikon suunnitelma-projekti taas loppui syystä tietämättömästä jo toisella viikolla. Kerran kokeileimme, että mitään tuttua ja samaa ei saa laittaa, ja söimmeköhän sillä viikolla sitten mitään? 

Oli siis jo aikakin innostua. Kirja ei sinällään tarjoa mitään mahtavia lapsiperheen ateriavaihtoehtoja. Vaan hienointa tässä on nyt se, että olen innostunut! Haluan nähdä vaivan ja tuntea maut sekä energian sielussa asti. 
Tänään kaupasta tullaan aivan uuden saaliin kera. 
Toinen innokas juttu tiedotetaan seuraavasti: 

Lokakuussa syntyy blogimaailmaan uusi jännittävä Inspiration-konsepti, johon blogini on kutsuttu mukaan!
Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita.
Blogissani tulee lähiaikoina näkymään TNS Gallupin toteutama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up -kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia. 2 kommenttia:

Näppi kirjoitti...

Kiitos mahtavasta postauksesta. Ruoka-asiat on vissiin jokin "henkimaaliman" juttu nykyään ku on kaikenmaaliman erikoisjuttuja. Meillä syyään ihan perusruokaa ja mulla on 6vkoa kestävä ruokalista keittiön seinällä, mutta mutta tuo kyllästyminen on tarttunu muhun myös. Tuntuu että just nuo perus nakkikastikkeet (jota just eilen syötiin) tullee korvista ulos. Kiitos kirjavinkistä, tein samantien varrauksen kirjastoon ja nyt vaan ootellaan josko innostus pallais takasin. Päiväni piristys ehottomasti, kiitos!

Anna kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus :)