1.12.2012

Joulutunnelmissa

Aika monena jouluna olen kaiken antanut vain tulla itsekseen. Hädintuskin pysynyt päivissä mukana ja siinä se joulu on lipunut ohitse. Vaikka kuitenkin tykkään joulusta ja kaikesta siitä. 

Tänä vuonna päätin olla toisin. 


Teen pieniä ja osallistun kylän touhuihin.

Paperitähtiä tekemällä aloitin. Ohjeita löytyy netistä vaikka kuinka. Tämän löysin pinterestin kautta täältä.


Käytin paperina tapettia, jossa sattui olemaan sopivasti jouluiset värit. Liimapyssy on aika ehdoton, mutta voisi se sujua sutimallakin. Liimapyssyinvestointi kannattaa vaikka liimaisi vain kerran vuodessa. Omani on ihan halpis biltema, ja hyvin sillä vetelee.


Huomasin omistavani vain kaksi piparkakkumuottia. Possun ja ukon. Olin hiukan ihmeissäni. Onko meillä siis syöty vain possuja ja ukkoja edellisinä jouluina. En edes muista. Hyvä syy siis keskittyä tähän joulunodotukseen. Painaa mieleen taikinanmaku ja liimatöhnän tuntu sormissa.

3 kommenttia:

Venla //Lämmin ilo kirjoitti...

Kiva idea nuo tähdet. Paperista saisi kyllä tehtyä vaikka mitä kivaa. Sulle olisi haaste blogissani.

Katja V kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tämä sinun blogisi! Perustin juuri itsellenikin "käsityöblogin", olisi mukavaa jos vilkaisisit jos vaikka tykkäisit siitä yhtä paljon kun mä sun! :-) http://silmukoitua.blogspot.fi/

~Ja mukavaa viikonjatkoa♥